Vloerconcepten: Flatloop

G&I Trading vloerafwerking en decoratie
Flatloop

Incafloor PVC vloertegels met zwaluwstaartverbinding Flatloop HTW Design Carpet : individueel bedrukt tapijt
Flatloop

Innovatief tapijt moet in deze tijd aan vele normen voldoen, zoals comfort, belastbaarheid, akoestiek en esthetische wensen. Factoren die voor een prettige ambiance in wonen en werken van groot belang zijn.

Met de Flatloop collectie zet HTW Design Carpet een nieuwe standaard. De extreem sterke boucléconstructie uit hoogwaardige merk polyamide kenmerkt zich door de stevige structuur, lange levensduur, uitstekende reinigingseigen- schappen en zeer comfortabele beleving.

Op grond van de goede elasticiteit is Flatloop zeer comfortabel en ontlast de gewrichten. In combinatie met de speciale akoestiek viltrug TFZ6 word het loopgeluid optimaal gedempt.

De grote mate van toepasbaarheid, kenmerkt de kwaliteit Flatloop; Door de vlakke oppervlakte structuur is er een veel betere toepasbaarheid op plaatsen waar rollend transport plaatsvind (postkarren, catering en medische apparatuur, rolweerstand koerstafwijking en dergelijke.) Door de vrije kleurkeuze mogelijkheid vanaf 100m² is het eenvoudig aanpasbaar op de huidige inrichting of op andere materialen en kleuren.

HTW Design Carpet . Individueel bedruk tapijt Design Carpet On Demand
Het proces
Download Flatloop folder in pdf
G&I Trading vloerafwerking en decoratie
Postbus 396 7940AJ Meppel Tel: 0522-475702 E-mail: info@vloerconcepten.nl KvK: 09098269 Btwnr: NL806559731B01